Het is niet moeilijk om regelingen die te maken hebben met personeel te vinden op internet. Het wereldwijde web is een uitstekende bron voor informatie. Daarnaast komen er ook elk jaar zowel handzame pockets als lijvige boekwerken uit waarin staat beschreven wat de rechten en plichten zijn van werknemer en werkgever. Het is voor iedereen snel en makkelijk toegankelijk.

Ook over HR instrumenten is een keur aan informatie te vinden. Je kan het zo gek niet verzinnen of er is wel een site aan gewijd. Het kost soms alleen wat moeite om het kaf van het koren te scheiden.
Makkelijk toch.

Was het maar zo. Regels en wetten zijn vaak voor meerdere uitleg vatbaar. Een foute interpretatie en uitvoering kunnen veel ellende veroorzaken. Dat geldt ook voor het uitvoeren van HR instrumenten. Wanneer en hoe ze toe te passen is afhankelijk van onderneming en situatie. Een foute start van welk instrument dan ook gaat op zijn minst veel extra tijd kosten. En tijd is geld.

Smits-HRM kan u helpen. Snel Advies geeft de mogelijkheid om snel een antwoord te krijgen op uw vraag. We geven een antwoord wat toepasbaar is in uw unieke situatie. Dat doen we snel en vakkundig tegen een mooi tarief. Met ons antwoord kunt u snel verder zonder het risico dat u met gedateerde informatie werk. Of met een instrument wat voor uw organisatie eigenlijk niet zo passend is. Door de lange en brede ervaring zijn we in staat om een kundig en direct toepasbaar antwoord te geven.

Meer weten, neem contact op. We vertellen u graag meer. Ook dat doen we snel en zonder overbodige ballast. Een vraag stellen is altijd gratis. Antwoorden geven we tegen een mooi vooraf afgesproken tarief. Aan een oriënterend gesprek zijn uiteraard geen kosten verbonden.